Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Şırnak’ın Ekonomik Sorunları Masaya Yatırıldı

 

15.1.2008 10:19:50

Şırnak Ekonomik Koordinasyon Toplantısının Sonuç Bildirgesi Hakkında Bilgi Aldık. Toplantıya Katılan 17 Sivil Toplum Örgütlerinin Hepsinin Gündeminde Huzur Ortamının Oluşmasının Sağlaması Gerektiğini Belirtmişler. Öne Çıkan Diğer Gelişmelerden Bazıları Da Kömür Ocakları, Habur Sınır Kapısı, Teşvik Sistemin Gelişmesi Ve İlimizde Uygulanması Ve İşsizlik Sorununa Çözüm Bulması Olduğunu Dile Getiren Esnaf Odaları Başkanı Süleyman Seven, Sonuç İtibariyle Biz Toplantıda Şunu Çıkardık. Huzur Ve Güvenin Sağlanması Ve Yıllardır İhmal Edilen Bölgemizde Yatırımların Yapılmamasının Gerekliliği Olduğunu Belirtti.

 

 

 

 

ŞIRNAKHABER-Ekonomik kalkınma planı çerçevesinde bölge gezilerini sürdüren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısına katılmak üzere Şırnak'a Pazar günün geldi.

Bakan Ekren  yaptığı konuşmada ekonomi yönetimi olarak bölgedeki illeri ziyaret ederek bu illerdeki meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve yerel aktörlerin görüşlerini aldıklarını kaydetti.

Bakan Ekren, ''Ziyaretimizin ana nedeni Şırnak'ta neler yapabileceğimizi, şu anda neler yapıldığını belirledikten sonra bundan sonra yerel aktörlerin bize sunacağı yol haritasına bakıp adımlarımızı buna göre atacağız'' dedi.

Polisevinde Şırnak’ ta bulunan 17 Sivil Toplum Örgütü ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren ile beraberinde gelen heyet toplantıya katılarak Şırnak’ın ekonomik sorunlarını masaya yatırdılar.

Toplantıya katılan 17 sivil toplum örgütünden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Seven şunları dile getirdi. “Toplantıda ben  İşsizlik sorununa çözüm bulunması ve istihdama yönelik projelerin geliştirilmesi,  KOBİ kredilerin esnaf ve genel girişimcilere verilmesi ile Huzur ve güven ortamın sağlanması konularını dile getirdim. Toplantının sonucunda ben şunu anladım. Yıllardır devlet tarafından ihmal edilen buraya artık yatırımların yapılması gerekliliği ile bize bir güven sağlanması oldu. Bu toplantı ihmal edilen bölgemizde artık yatırımların yapılması gerekliği için toplantı bizim için büyük önem arz etti” dedi

Toplantıya katılan Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı M. Ali Ayan ise, “ Ben toplantıda  küçük işletmelere ve esnafa uzun vadeli düşük faizli kredilerinin sağlanması ve Huzur ve güven ortamın sağlanması konularını dile gitirdim. Toplantı sorunları yerinde görmek ve sorunların asıl muhataplarıyla görüşmek için büyük önem arz etti. Temennimiz o ki toplantıda dile getiren sorunların pratike dönüşmesidir” dedi.

 

 

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337955

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber